To ulykker på glatta mandag morgen

Glatt veg, bil i grøfta, tenåring til sjukehus

Det skal være glatt på stedet der utforkjøringa i Rauma skjedde. Også fra Aure meldes det om bilulykke på glatt veg mandag morgen.
Nyheter

Politiet og 110-sentralen meldte mandag morgen om en trafikkulykke på fv 64 i Isfjorden i Rauma, der et enslig kjøretøy hadde kjørt av vegen. Ifølge 110-sentralen kjørte Nordmøre og Romsdal brann og redning ut fra Åndalsnes kl. 06.30.

Føreren, som var i slutten av tenårene, var alene, og hadde gått ut av bilen da brannvesenet ankom. Han var tilsynelatende ikke alvorlig skadd, men ble kjørt til Molde sykehus, skrev politiet på twitter. Ifølge 110-sentralen skal det ha vært glatt kjørebane på stedet.

Trafikken går sakte, men greit forbi stedet, meldte politiet kl. 06.59.

Også fra Tømmervågvegen på Tustna i Aure ble det mandag morgen meldt om en ulykke med kun fører der en bil havnet på tvers av vegen og inn i autovernet. Bilføreren meldte om smerter i hånd og nakke, skrev politiet på twitter. De meldte også at det er svært glatt på stedet.

Ett kjørefelt var åpent forbi skadestedet.