Vil ikke love dato for kutt i ferjeprisene

Arbeiderpartiet står fast ved at på så ferjesamband til øysamfunn skal trafikantene få reise gratis, og at takstene på andre samband skal settes ned. – Når tid dette skjer, er for tidlig å love, sier Per Vidar Kjølmoen.

Vil kutte ferjetakstene: – Jeg vil være pådriver i Stortinget for å få kuttet ferjetakstene så mye som mulig og så fort som mulig, lover Per Vidar Kjølmoen (Ap). 

Nyheter

– Vi har lovet at ferjetakstene skal settes ned til det halve at hva de var i vår. Jeg vil ikke love noen dato for når dette skjer, men vi har sagt at det skal skje i løpet av inneværende fireårsperiode. Jeg vil være en pådriver i Stortinget for at ferjetakstene så raskt som mulig kan settes ytterligere ned, sier stortingspolitiker Per Vidar Kjølmoen til Romsdals Budstikke.