Åpne gudstjenester for første gang på 1,5 år:

– Hadde trodd det skulle være flere i kirka i dag

Søndag var det slutt på 1,5 år med begrensning i antall kirkegjengere. Men besøket i domkirka kan tyde på at det vil ta tid før folk vender tilbake til gamle kirkevaner.

VARSLET PÅ FACEBOOK: Konfirmant-far Hans Erik Danielsen la ut melding på Facebook lørdag om at flere enn de planlagte kunne være med i kirka, men det kom ikke flere. – Det var nok litt kort varsel, sier han. Her er han med Olivia Chaves og konfirmant Sunnivas søsken Ingeborg og Magnus Ese.   Foto: MARIT HEIENE

Nyheter

Tross varsel om åpning av alle landets kirker denne søndagen, var det knapt noen å se i Molde domkirke på gudstjenesten som ikke var pyntet til konfirmasjonsfest. Høgmessen var nemlig også den siste i rekken av konfirmasjoner i domkirka i høst.