Stor stemning i Storgata: – Kjempebra med åpning! Og litt skummelt

Lange køer og god stemning i Molde sentrum noen timer etter at Norge gjenåpnet lørdag.

GLADE I LANG KØ: Denne gjengen sto bakerst, men likevel svært fornøyde, i en laaaang kø til utestedet Rød i Storgata en time før midnatt lørdag. F.v. foran: Rebecca Vasseng (23) fra Elnesvågen, Madelen Borge (23) fra Eide, Maja Tornes (22) fra Tornes, Emilie Inderberg (23) fra Moa. Bak f.v. Marius Hagen (20) fra Hjelset, Markus Barsten (20) fra Hjelset.   Foto: MARIT HEIENE

Nyheter

Noen timer etter den etterlengtede gjenåpningen av Norge, var køen laaang foran utestedet Rød i Storgata i Molde. Den strakte seg langs utestedet, forbi hele Eurosko-butikken og videre forbi Boots Apotek. Men halvannen time før midnatt, lot stemningen likevel til å være upåklagelig blant de festhungrige.