– Alle er velkomne i kirka på søndag!

– Det blir ingen tiltak eller begrensninger i domkirka på søndag, sier kateketen der. Og kapellanen understreker at folk fra nå kan sitte så tett de vil i kirkebenkene.

KAN SITTE SÅ TETT DE VIL: Kateket Aud Marit Andreassen hadde akkurat revet alle forbudt-lappene fra annenhver benkerad da Rbnett var innom Molde domkirke en time før Norge gjenåpnet lørdag kl. 16. Fra søndag kan folk sitte så tett som de vil i benkeradene.   Foto: MARIT HEIENE

Nå er det åpent, og nå feirer vi.

Ståle Johan Aklestad
Nyheter

Kateket Aud Marit Andreassen hadde akkurat revet alle forbudslappene av annenhver benkerad da Rbnett var innom Molde domkirke en time før Norge gjenåpnet lørdag kl. 16. Etter smitteverntiltak i 562 dager, eller 1,5 år, skal «alt styret» endelig være over.