Vedtok 12-årsplan for eldreomsorgen

Likte ikke timing på helse- og omsorgsplan: – Å lansere en slik sak i valgkampen er en «snublefelle»

Temperaturen var høg da den nye helse- og omsorgsplanen for Molde kommune 2021-2033 ble vedtatt i kommunestyret. Men det politikerne krangler mest om, står det ikke noe om i planen.

Kritiserte Frp og SV: Høyres Trygve Grydeland ba politikerkollegene om å komme seg over i den fagpolitiske debatten. – Det var to parti som «strøk hesten» da denne saka kom. Nå må vi må komme oss over i den fagpolitiske debatten, sa han.   Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

Kommunestyret har nå vedtatt en felles helse- og omsorgsplanen for nye Molde de neste tolv åra. Planen dekker alle områder innen helse og omsorg fra vugge til grav, herunder rusomsorg og psykisk helse, men det er eldreomsorg som har fått mest oppmerksomhet.