FRIHELG

Feirer 50 år i fin form

Avisa driva 50 år: Da opplagstallene for 2021 ble presentert denne uka, kunne Driva vise til den beste utviklinga i fylket.

RIK HISTORIE: Ved inngangen til Driva sine kontor på Sunndalsøra henger førstesida på jubileumsutgaven fra 1991. I år feirer «Avisa som ikke var mulig» 50 år.   Foto: Tommy Fossum

Nyheter

Romsdals Budstikke er en del av en stor avisfamilie. Vår eier, Polaris Media, har til sammen 61 mediehus i Norge og Sverige. Hovedkontoret ligger i Trondheim, i samme bygg som Adresseavisen. På vår kant av landet har konsernet 14 mediehus. De fleste er organisert under Sunnmørsposten. Romsdals Budstikke konsern består av Romsdals Budstikke, Åndalsnes Avis og Driva. Til sammen har våre tre titler et opplag på over 23 000, og vi ønsker å være den viktigste leverandøren av nyheter i Romsdal og på Nordmøre.