TK-redaktøren om Dahls Vegvesen-møte: – Det var som forventet

Ole Knut Alnæs, sjefredaktør i Tidens Krav, er ikke overrasket over tirsdagens bekreftelse på at Torgeir Dahl likevel var på Vegvesens akse-møte som han har nektet for å ha vært på.

– IKKE GALT: – Vi mener ikke det er galt av en engasjert politiker å delta på et slikt møte, sjøl om de som vil være kritiske til Dahl sikkert leser det slik. Men leser du selve artikkelen, skjønner du at det er Statens vegvesen vi kritiserer, sier Ole Knut Alnæs, sjefredaktør i Tidens Krav  Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

Det var Tidens Krav som 20. og 21. august publiserte saken der de kritiserer Statens vegvesen for at de avviste å utrede en antatt billigere versjon av Romsdalsaksen, blant annet. Torgeir Dahl var trukket inn i saken da avisa la til grunn at moldeordføreren hadde deltatt i møte der Romsdalsaksen var tema.