Granada-familien på Vevang:

– Har hatt nærmere 50 Ford Granada

Vi har hørt rykter om at yrkessjåfør Frank Roaldsøy (52) på Vevang er fullstendig hektet og giret på Ford Granada. Som bildene i denne reportasjen viser: Ryktene viste seg å ikke være overdrevet. Og sønnene er ikke stort «bedre!»

Granada-sjuka går i arv: Pappa Frank Roaldsøy (52) nyter tilværelsen i sin Ford Granada cabriolet fra 1976, mens sønnene Markus (16) og Jørgen (26) også har Granada(er).   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Vi har akkurat luftet sansene ute på Atlanterhavsvegen og kjører i retning Vevang, så tar vi av ved Coop-en og kjører noen hundre meter oppover gata. «Du kommer til å vite at du er på rett plass når du kommer dit», var beskjeden vi fikk fra Frank Roaldsøy. Og det stemmer på en prikk, for her vi parkerer er det «tjåka fullt» av Ford Granada. Noen kjørbare, andre ikke. Her er også en del andre biler, ikke minst Mercedes. Noen kjørbare, andre ikke.