Dahl klager Tidens Krav inn for PFU

– En ekstremt alvorlig påstand

Molde-ordfører Torgeir Dahl klager Tidens Krav inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU). Dahl mener avisen har skapt et inntrykk av at han på en uredelig måte har forsøkt å påvirke utredningen av Romsdalsaksen. – For en folkevalgt er dette en ekstremt alvorlig påstand, mener Dahl.

Molde-ordfører Torgeir Dahl (H) gir   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

– Dette er pøbeljournalistikk fra Tidens Kravs side. Jeg er brukt for å tenne opp følelser i Kristiansund. Jeg har respekt for undersøkende journalistikk. Men her er jeg brukt som båltenner for de motsetninger og følelser som er mellom deler av miljøet i Kristiansund og Molde. Jeg er satt inn i en rolle som en som driver en uredelig påvirkning av Statens vegvesen. Det er en helt urimelig påstand, sier Torgeir Dahl til Romsdals Budstikke.