Vil gjenåpne tingretten i Molde til nyttår: – En sak vi ikke trenger å forhandle om

Etter Sps brakvalg er Jenny Klinge overbevist om at det blir en smal sak å gjenåpne Romsdal tingrett i Molde som egen domstol.

HAR DET TRAVELT: – Dette er en av sakene vi ikke trenger å forhandle om. Slik jeg ser det, kan det nærmest gå av seg sjøl, sier Jenny Klinge (Sp). Her på valgvake i Ålesund sammen med Ingrid Waagen.  Foto: Staale Wattø, Sunnmørsposten

Nyheter

– Med støtten som Ap har utrykt til vårt synspunkt på domstolreformen, og nå sist også SV, bør det være en smal sak å gjenopprette stedlig ledelse av jordskifteretten og tingretten i Molde. Dette er en av sakene vi ikke trenger å forhandle om. Slik jeg ser det, kan det nærmest gå av seg sjøl, sier Jenny Klinge til Romsdals Budstikke tirsdag.