KrF under sperregrensa: – Trist for Norge

– Jeg syns det er trist for Norge, sier Inger Cecilie Frisvoll om at KrF nå blir et mikroparti på Stortinget. Men Molde-politikeren ser fram til at ny regjering skal holde løftene om mange flere millioner til kommunene.

FRYKTER DREINING AV POLITIKKEN: – Jeg tror vi vil få se en tydelig dreining av politikken i landet, sier Inger Cecilie Frisvoll (Krf) om ny, rødgrønn regjering. Frisvoll tror Krf har betydd mer i rikspolitikken enn mange er klar over. Her på valgvaka med regjeringspartnerne på Fjærestua mandag kveld.  Foto: MARIT HEIENE

Nyheter

Kristelig Folkeparti har gjort sitt svakeste valg siden krigen. Det tidligere maktpartiet - med statsminister fra Molde - havnet med sine 3,8 prosent under sperregrensa og får kun tre mandat på Stortinget.