Ny suksessmodell fra Hyundai

– Her er det godt å sitte

Hyundai sin nyeste elbil IONIQ 5 har lang rekkevidde, spesielt design, god plass og svært gode seter. Over 300 hestekrefter gjør unna 0-100 på 5,6 sekund. Med henger kan den trekke hele 1600 kilo.

Som en stressless: Tore Rekdal finner seg godt til rette i den behagelige stolen, Marius Gjøvik informerer om alle innstillingsmuligheter. Alle foto: Olav Skjegstad Stilig interiør: Flott design både inne og ute. Strømuttak: Bilen har også en 230 volt stikkontakt som kan være nyttig når man er ute på tur.  Foto: Olav Skjegstad

Nyheter

I salgslokalene til Auto 8-8 Årø Bilsenter møter vi Tore Rekdal og kona som har tatt turen fra Tomrefjord for å se på ny bil. Tore setter seg inn for å prøve sittekomforten og blir virkelig imponert. Alt er styrt elektrisk, og det er både varme og kjøling i skinnsetene. Skal man ta en pause og slappe av, er det bare å trykke på en knapp og få ryggstøet i akkurat den vinkelen som passer. Også baksetet kan skyves fram og tilbake elektrisk.