Helge Orten (H) frykter hva ei rødgrønn regjering vil bety for Møre og Romsdal

– Nå er det usikkerhet om både vegprosjekt og fellessjukehuset

Ei ny rødgrønn regjering kan sette store samfunnsprosjekt i Romsdal i spill, frykter Helge Orten (H). - Ei regjering der Arbeiderpartiet og Senterpartiet skal samarbeide med SV, skaper usikkerhet om store samferdselsprosjekt. Også fellessjukehuset og innholdet i det, er uvisst, sier Orten til Romsdals Budstikke.

Tapte valget: Høyre har gått fra å være største parti i Møre og Romsdal for fire år siden, til å bli nummer fire (på oversikten klokka 23.00). – Jeg er redd ei rødgrønn regjering skaper usikkerhet rundt både store vegprosjekt her i fylket og om fellessjukehuset, sier Helge Orten. Vetle Wang Soleim (tv) ligger ikke an til gjenvalg.  Foto: Joachim Constantin Høyer

Nyheter

ÅLESUND: Høyre er valgets taper. Høyre som har hatt tre representanter fra Møre og Romsdal, mistet styrke.