– Det kan ikke være lettere å få sjukeheimsplass i ytterkantene av kommunen enn i sentrum

Hvor framtidas sjukeheimsplasser skal ligge ble tema da formannskapet behandlet den nye helse- og omsorgsplanen. – Ingen politiske parti kan se bort ifra fakta, sier Frank Ove Sæther (Ap).

Har mening om eldreomsorg: Frank Ove Sæther (Ap) f. v., Svein Atle Roset (KrF) og Randi Gunnerød (Sp) holdt alle innlegg om eldreomsorg i formannskapet. På raden bak Lars Myrset (Frp), Anne-Merete Varhaugvik (SV) og Kim Thoresen-Vestre (SV)   Foto: Sigrun Lossius Meisingset

Nyheter

– Tallgrunnlaget bekrefter virkeligheten i gamle Molde, og vi ser det igjen i nye Molde. Kapasiteten på sjukeheimer er best i ytterkantene av kommunen, og vi sender folk forholdsvis langt for å fylle opp plassene. Når vi ser tallene på hvor folk blir gamle, blir dette forholdet forsterket. Den kolossale veksten av eldre blir i sentrum, sier Frank Ove Sæther (Ap).