Helge Orten (H) støtter Britt Ovesens (SV)reaksjon på sjikane av politikere

– Lar være å lese kommentarene for å skjerme meg mot sjikane

– Personhets ødelegger politikken. Når politikere som Britt Ovesen får sjikanøse meldinger på telefonen, gjør det noe med det politiske debattklimaet. Sakligheten forsvinner. Det har jeg liten sans for, sier stortingskandidat Helge Orten.

Sjikane av politikere: - Vi som er politikere må tåle å høre hva folk mener om sakene, men personhets og sjikane må man holde seg for god til å sende, sier stortingspolitiker Helge Orten. Bildet er tatt i en annen sammenheng.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Lokalpolitikeren Britt Ovesen, som er oppvokst i Midsund, og som er motstander av Møreaksen, fortalte i Romsdals Budstikke onsdag om de mange meldingene som har tikket inn på mobiltelefonen hennes, med personangrep og sjikane.