– Tunnel under Veøya forandrer bildet helt

– Viser det seg at en tunnel under Veøya både gir billigere løsning for å krysse Romsdalsfjorden langs Romsdalsaksen, samtidig som man unngår verneproblematikken, forandres bildet helt, sier Terje Tovan i aksjonsgruppa Møre Uten Møreaksen.

STERKT KRITISK: Terje Tovan (t.h.) i MUM mener tidligere strategidirektør i Statens vegvesen Region Midt, Kjetil Strand, nå i ledelsen for Vegvesenets nye divisjon for transport og samfunn, har vært svært lite åpen om prosessen rundt utredningene om kryssing av Romsdalsfjorden.  Foto: Øystein Bjerkeland og Bjørn Brunvoll

Nyheter

– Møreaksen er et vegprosjekt som kunne vært gjennomført i et tidligere århundre. I dag er Møreaksen et prosjekt som ikke bør gjennomføres, mener Terje Tovan i aksjonsgruppa Møre Uten Møreaksen (MUM).