Hengerfeste løsnet – bil truffet i fronten

Én person ble skadd etter at en bilhenger løsnet og traff en annen bil i Sandvegen i Molde sentrum torsdag kveld.
Nyheter

Politiet i Møre og Romsdal meldte på Twitter klokka 21.34 torsdag kveld at det hadde vært ei trafikkulykke i Sandvegen i Molde sentrum. To personbiler var involvert.

– Større skader på kjøretøy. Trolig én person i hvert kjøretøy, foreløpig ikke meldt om store personskader, skrev politiet.

Henger løsnet

I en oppdatering meldte politiet at det ene kjøretøyet hadde en bilhenger påmontert, og at denne løsnet og traff den andre bilen:

– Selve hengerfestet har løsnet fra kjøretøyet. Hengeren traff deretter den andre bilen i front. Det skal ikke ha vært stor fart. Fører av den andre bilen ble fraktet til traumemottak ved Molde sjukehus for sjekk.

Vedkommende skal ha pådratt seg bruddskader i en arm.

– Det blir opprettet sak slik det alltid blir når det er snakk om personskade. Hvilke følger det eventuelt får for den uheldige bilisten som mistet hengeren blir opp til politijuristene å avgjøre, sier operasjonsleder Tove Anita Asp til Rbnett.

Vegen åpnet igjen

Vegtrafikksentralen i Midt-Norge meldte om redusert framkommenlighet på fylkesveg 662 Parkvegen/Sandvegen på grunn av trafikkuhellet. Noen minutter etter klokka 22 var kjøretøyene ryddet bort og trafikken kunne gå som normalt igjen.