Bjørn mistet to nieser i lynnedslag. Nå vil han sikre lokal fjellbu

Lynnedslag førte til at to av Bjørn Ketil Myrsets nieser mistet livet under en fjelltur på Sunnmøre tidligere i sommer. Nå ønsker Myrset å sikre den populære utfartshytta Blånebu på Meisalfjellet mot lynet.

Vil unngå nye katastrofer: Bjørn Myrset mistet to nieser i lynnedslag på Sunnmøre tidligere i sommer. Nå ønsker ha å få montert en lynavleder på Blånebu.  Foto: Privat

Nyheter

(Driva:) Det var søstrene Victoria (12) og Benedicte Myrset (18) som omkom da de ble truffet av lynet under en tur til Melshornet i Hareid 4. juli i år. Det var tre søstre som gikk sammen på fjelltur da det oppsto et voldsomt og brått skifte i været. To av søstrene og familiens hund omkom da de ble truffet av lynet. Den tredje søstera ble skadd, men kom fra den tragiske hendelsen med livet i behold.