Kollisjon på Hjelset: Fire til legevakt, to av dem barn

To biler med fire personer kolliderte på Eidssetra ved Hjelset fredag. I en av bilene var en familie fra Sunnmøre med far og to mindreårige barn.

FIRE INVOLVERTE: Alle nødetatene rykket ut til trafikkulykka på Eidssetra ved foten av Fursetfjellet fredag ettermiddag. De fire involverte ble sendt til legevakta for sjekk, derav to mindreårige barn.   Foto: Lars Egil S. Tiihonen

Nyheter

To biler kolliderte på Eidssetra fredag litt etter kl. 15. Alle nødetatene rykket ut til stedet.

Fire personer var involvert: I den ene bilen en kvinne fra Kristiansund, i den andre en familien fra Sunnmøre med far og to mindreårige barn. Den ene føreren var i 40-åra, den andre i 50-åra.

– Hvor alvorlige er skadene?

– Alle er kjørt til legevakt for sjekk. Det tyder på at tilstanden ikke er alvorlig. Hadde de vært lettere skadd, f eks med beinbrudd, ville de blitt fraktet til akuttmottaket. Så langt tyder situasjonen på at det har gått bra, sa operasjonsleder Per Åge Ferstad til Rbnett rundt kl. 16.30.

Politiet oppfattet først at det dreide seg om en frontkollisjon, men bildet ble endret da de fikk bedre oversikt.

– Saken skal etterforskes, men foreløpig ser det ut til at en av bilene var i ferd med å kjøre forbi den andre, samtidig som den fremste svingte til venstre, sier Ferstad.

KØER: Det dannet seg køer på begge sider av ulykkesstedet på Eidssetra ved Hjelset fredag i 15-tida.   Foto: Lars Egil S. Tiihonen