Hovedtillitsvalgt NSF reagerer på kommunens prioriteringer:

– Folk tror at alle på jobb i helsetjenesten er vaksinert – slik er det ikke

Frustrasjon over at helsepersonell i aldersgruppa 25 – 39 blir blant de siste som får vaksine. Kommuneoverlegen mener at et tilstrekkelig antall helsepersonell vaksinert.

BURDE BLITT PRIORITERT: – Vi har vært tydelige på at vi mener helsepersonell bør ha prioritet for å få vaksine, sier hovedtillitsvalgt Eli Åse Gravdehaug. Bildet er tatt tidligere.  Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

– De fleste som er fast ansatt i helsetjenestene i Molde kommune, har fått tilbud om vaksine. Men det gjelder ikke vikarer og de som går i vikariater, og det er ganske mange. Det sier hovedtillitsvalgt for Norsk sykepleierforbund i Molde kommune, Eli Åse Gravdehaug, til Rbnett.