Politistasjonssjefen er kritisk deler av bodsalget under Moldejazz:

– En våpenetterligning har ingenting i bybildet og blant publikum å gjøre

Spesielt uheldig er det inne i den uka vi er i nå, med jazz og 22.juli som vekker minner hos folk, sier politistasjonssjef Per Karstein Røv etter tirsdagens utrykning i Molde sentrum.

POLITISTASJONSSJEF: – Min personlige mening er at salg av våpenimitasjoner i en bod i jazzfestivalen har ingenting der å gjøre, sier politistasjonssjef Per Karstein Røv etter tirsdagens hendelse i byen. Der ble en politiet tipset om en gutt med en pistol, som viste seg å være et leketøy-våpen. Arkivbilde.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

– Dette er andre hendelsen på to dager. I går i Molde og dagen før på Sunndalsøra. Begge har medført utrykninger og oppdrag for politiet, sier politistasjonssjef Per Karstein Røv til Romsdals Budstikke onsdag.