Ytterligere to smittetilfeller i Molde

Så langt er ti personer satt i karantene som følge av de nye tilfellene.
Nyheter

To nærkontakter til den smittede som ble registrert i Molde tirsdag ettermiddag, har nå testet positivt på korona. Det melder Molde kommune i en oppdatering seint onsdag kveld.

Dermed er det onsdag kveld til sammen tre registrerte tilfeller i Molde. En av disse er ansatt ved sjukehuset i Molde. Det meldte Helse Møre og Romsdal tidligere i kveld. Smittesporing pågår fortsatt, og så langt er ti personer satt i karantene som følge av de nye tilfellene.

Molde kommune minner om at personer som har vært på Brygga i Molde mellom klokken 23 og 01 torsdag 8. juli, må gå umiddelbart i karantene og teste seg dersom de får symptomer. Det gjelder også for de som er vaksinerte, heter det i oppdateringen fra kommunen.

Molde kommune har nå 83 registrerte tilfeller av korona så langt i år. Tre av disse er i juli måned.