Unni Espelands datter Andrine ble drept på Utøya:

– Saknet er der fortsatt. Det er stort. Men det har endra seg

I en time flyktet Andrine (16) for livet på Utøya før hun ble skutt og drept, to minutt før terroristen ble tatt. – Venninnene hennes er blitt voksne kvinner, mens jeg savner en tenåring på terskelen til voksenlivet, sier mor Unni Espeland.

TENKER PÅ HENNE HVER DAG: Andrines gravstein har tre hakk, ett for hvert av skuddene som tok livet av henne. To sommerfugler minner om to nære som døde brått: Unnis far på Harøya, og yngstedatteren. – Det går ikke en dag uten at jeg tenker på henne, veldig ofte med stor glede, innimellom med vemod, sier Unni Espeland.  Foto: Jarl M. Andersen

Jeg bruker ikke tid på å være bitter, nei. Jeg gjør ikke det. 

Unni Espeland
Nyheter

Unni Espeland fra Harøya er en av de mange foreldrene som mistet et barn på Utøya 22. juli 2011. Snart har ti år gått, men likevel: