RB-sporten går live fra Storlihytta tirsdag

På tirsdag vil RB-sporten ha livesending fra Storlihytta i forbindelse med EM-semifinalen som sendes der.

Gjengen fra podcasten RB-sporten spilte inn en ny episode direkte fra Storlihytta i Moldemarka

Nyheter

I forbindelse med semifinalen i EM mellom storhetsnasjonene Italia og Spania, vil RB-sporten ha en livepodkast, med stream fra Storlihytta, fra klokken 19:15–20:00.

På den populære turhytta skal begge semifinalene i EM vises, samt finalen som går av stabelen 11. juli.

Journalist i Romsdals Budstikke, Pernille Huseby, forteller om planene for sendingen.

RB-sporten live fra Storlihytta. 

– Vi gleder oss veldig! Det er første gang vi gjør et live-show. Det vil også streames på Rbnett. Det er ikke utsolgt på Storlihytta, så da vil alle som ikke har kjøpt billett fortsatt ha muligheten til å komme og se. Vi skal snakke om MFKs kamp mot Sarpsborg og semifinalen i EM mellom Italia og Spania. Det var dårlig EM-stemning i panelet tidligere, men vi har skjerpet oss nå. Jeg heier på Spania, noen må støtte underdogen, sier Huseby.

Sendingen vil også resultere i en podkast-episode med kun lyd.

Tidenes mest spektakulære fotballpub

Prosjektsjef i Myldr, Eivind Fadnes, gleder seg til å vise EM-kampene på storskjerm i Moldemarka.

– Vi inviterer til Moldes mest spektakulære fotballpub. Vi viser begge semifinalene og finalen i EM. I forkant av tirsdagens kamp vil RB-sporten ha live-podkast, og før onsdagens kamp vil det være EM-quiz med Bernt Hulsker og Endre Ruset. Jeg tror ikke det har være rigget opp en storskjerm i Moldemarka på denne måten før. Det er plass til 200 tilskuere, og finalen ble solgt ut veldig kjapt, sier Eivind Fadnes til Rbnett.

Fadnes er fornøyd med at RB-sporten velger å ha livesending fra Storlihytta.

– Det er veldig positivt. Jeg er en ivrig lytter, så jeg tenkte det hadde vært kult å invitere RB-sporten for å ha et litt større program med innslag. De vil ha livesendingen oppe på scenen, sier Fadnes.

Det er Reklameservice som stiller med storskjerm, mens Molde Live stiller med lydanlegget.

I tirsdagens sending vil panelet bestå av Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby, Knut Dørum Lillebakk og Martin Brøste.