Administrasjonen ville droppe slagord for nye Molde etter kritikk – nå har politikerne landet på ett de liker

«Vi strekker oss langt» blir visjonen for nye Molde kommune. Senterpartiet fikk massiv støtte til det nye slagordet. – Det går både på det geografiske og det medmenneskelige, sier idéskaper Nina Iren Ugelvik (Sp).

Droppet «Molde viser veg»: Molde kommune, her symbolisert med den nye kunsten «Togetherness» på Torget, valgte å droppe «Molde viser veg» da flere kom med innspill om at det kunne oppfattes arrogant. Til slutt ble visjonen «Vi strekker oss langt».  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

MOLDE: – Geografisk strekker vi oss langt, vi er den nest lengste kommunen i landet, men det er også en medmenneskelig faktor. (...) Vi skal strekke oss langt, enten det er kommunen som gir gode tjenester til innbyggerne eller vi som innbyggere som gir en hjelpende hånd til dem vi møter i nærmiljøet vårt. Inkluderende, raus og tolerant er gode stikkord i denne visjonen, forklarte Ugelvik.