Først jobbet han knallhardt for å halvere ferjeprisene – nå halverer han seg selv

Valgkampen er ikke bare Møreaksen, ferjetakster og sjukehus. Det er også et spørsmål om hvor det er blitt av kiloene til Per Vidar Kjølmoen.

Lett stemning: Per Vidar Kjølmoen lader opp til en karriere på Stortinget med en knallhard slankekur. På kjøkkenet hjemme i Isfjorden serverer han hjembakt brød til partisekretær Kjersti Stenseng.   Foto: Vidar Ryther Myklebust

Nyheter

En av de store snakkisene i vårens politiske debatt er forvandlingen til Per Vidar Kjølmoen. Arbeiderpartiets leder i Møre og Romsdal og partiets førstekandidat på stortingsvalglista har snart greid å slanke bort 40 kilo. Det vises, for å si det forsiktig. Folk som ikke har sett han på en stund kaster gjerne både to og tre blikk før de kjenner han igjen.