Ola Borten Moe (Sp): – Kun vi og Ap. Ingen flere

Senterpartiet ønsker seg regjeringsmakt fra høsten av. Nestleder Ola Borten Moe har regjeringspartneren klar: – Vi og Arbeiderpartiet. Ingen andre, sier han.

Et tydelig valg: – Vi er tydelig på at det kun er Arbeiderpartiet som Senterpartiet vil ha et regjeringssamarbeid med, sier Senterpartiets nestleder Ola Borten Moe. Her han på Senterpartiets landsmøte 4. juni 21.   Foto: Torstein Bøe / NTB

Nyheter

– Vi går i gang med valgkampen med skikkelig høy sjøltillit, sa fylkesleder Tove Henøen da Sp åpnet valgkampen foran høstens stortingsvalg. Partiet sikter seg inn på to mandater fra Møre og Romsdal, kanskje tre, er ambisjonene, kommenterte førstekandidat Jenny Klinge. Ved valgene i 2015, 2017 og 2019 var Sp partiet med størst framgang, minnet Sp-toppene om.