– Molde har tapt på regjeringens reformer

Jenny Klinge (Sp): – Fjernes fylkeskommunen, ryker arbeidsplasser i Molde

Regjeringens iver etter å sentralisere funksjoner og tjenester har rammet mellomstore bykommuner som Molde, mener Senterpartiet.

INNBYGGERNE SKAL FÅ BESTEMME: – Vi går ikke til valg på å løse opp bestemte kommuner. Men hvis et flertall av innbyggerne i det som var kommuner før sammenslåingen ønsker å løsrive seg, skal vi lytte til folket, sier Jenny Klinge. Her valgkampstarten i Brattvåg lørdag med f.v. Ingrid Waagen (nr 4 på lista), førstekandidat Jenny Klinge, Stranda-ordfører Jan Ove Tryggestad (5.) mens Geir Inge Lien og Per Ivar Lied er hhv nr 2 og 3.   Foto: Marius Simensen , Sunnmørsposten

Nyheter

– Det er reell fare for at neste trekk er å få vekk fylkeskommunen, da kan Møre og Romsdal miste arbeidsplasser, sier stortingskandidat Jenny Klinge.