Brannen i Tøndervegen:

Politiet har gjort rundspørring – etterlyser tips om brannen

Politiet utførte fredag formiddag en rundspørring i området rundt brannstedet i Tøndervegen i Molde. Nå etterlyser de tips om brannen der ei kvinne i 70-årene omkom.

RUNDSPØRRING ETTER BRANN: – Vi ønsker å komme i kontakt også med andre som eventuelt kan ha opplysninger om brannforløpet i natt. Det sier politiinspektør Knut Meek Corneliussen i Møre og Romsdal politidistrikt etter politiets rundspørring fredag formiddag om brannen i Tøndervegen.   Foto: LESERFOTO

Nyheter

Dette skriver politiet i en pressemelding fredag ettermiddag.

– Vi ønsker å komme i kontakt også med andre som eventuelt kan ha opplysninger om brannforløpet i natt, sier politiinspektør Knut Meek Corneliussen i Møre og Romsdal politidistrikt i pressemeldinga.

Meek Corneliussen leder etterforskningen av brannen.

En kvinne i 70-årene omkom natt til fredag da det begynte å brenne i en tomannsbolig i Tøndervegen i Molde. En mann i 70-årene som også bodde i huset, ble skadet i brannen og ble kjørt til Molde i sjukehus.


Kvinne omkom i boligbrann i Molde, mens en mann er innlagt på sykehus: – En trist sak

En kvinne i 70-årene har omkommet etter en boligbrann i Tønderveien i Molde.


Politiet har ikke oppdatert informasjonen om tilstanden til den skadde per fredag ettermiddag.

Fem i huset

Det var til sammen fem mennesker i huset da det begynte å brenne like før klokka 02 natt til fredag 11. juni. De tre som oppholdt seg i første etasje klarte å komme seg ut av huset uskadd.

– Det er altfor tidlig å ha noen formening om brannårsaken. I løpet av helgen blir sannsynligvis brannstedet så kaldt at en kan starte med de kriminaltekniske undersøkelsene der, sier Meek Corneliussen

Tips kan rettes til 02800 eller sendes til https://tips.politiet.no/møreogromsdal