– Miljøfiendtlige prosjekt som Møreaksen er vi imot, sier Birgit Oline Kjerstad

SV setter seg på bakbeina

SV vil ikke være med på fjordkryssingsprosjekt som Møreaksen, Hafast og Bjørnafjorden. – SV setter seg på bakbeina. Dette er prosjekt som drar i feil retning i forhold til klima og miljø, sier stortingskandidat Birgit Oline Kjerstad.

NEI TIL MØREAKSEN: SVs stortingskandidat Birgit Oline Kjerstad understreker at partiet sier nei til Møreaksen og andre store fjordkryssingsprosjekt. – De er miljøfiendtlige prosjekt, sier hun.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB

Nyheter

SV har hele tida markert motstand mot planene om å krysse Romsdalsfjorden langs Møreaksen. Etter at transportkomiteen på Stortinget denne uka la fram sitt syn på prioriterte vegprosjekt, der E39 og Møreaksen ligger inne med penger i første seksårsperiode, gjentar SVs toppkandidat til stortingsvalget, Birgit Oline Kjerstad, partiets nei til Møreaksen.