Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 9. juni.
Nyheter

Helse- og omsorgsminister Bent Høie, helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg orienterer om Janssen-vaksinen klokken 14.

Utdeling av Sultprisen

Sultprisen 2020 deles ut. Prisen blir gitt til deles ut til «et eminent yngre forfatterskap». Arrangementer blir strømmet direkte fra Ibsenhallen i Gyldendalhuset.

Mer gjenåpning i Frankrike

Kafeer og restauranter i Frankrike får lov til å ha innendørs servering. Treningssentre åpner, og starten på portforbudet flyttes fra klokken 21 til 23.

Navalnyjs organisasjon i retten

Organisasjonen til den russiske politikeren og aktivisten Aleksej Navalnyj møter i retten, tiltalt for å være en ekstremistisk organisasjon.

Rulleskishow i Holmenkollen

Norges beste langrennsløpere og skiskyttere møttes til dyst på rulleski i Holmenkollen. Skiskytterne går jaktstart basert på resultatene i en innledende skytekonkurranse, mens langrennsløperne skal gå prolog og påfølgende jaktstart. Therese Johaug, som nylig reise hjem underveis i en samling på Sognefjellet, er ventet å delta. Grunnet pandemien er arrangementet ikke åpent for publikum.

(©NTB)