Føden rekrutterer: Silje Hestad (26) vender heim som jordmor

Landets mest omtalte fødeavdelinger ansetter stadig flere. Jordmor Silje Hestad (26) er en av dem, hun la om planene og flytter til Molde. Fortsatt mangler litt på gjenåpning i Kristiansund.

ROSER REKRUTTERING: Silje Hestad fra Molde blir ferdig jordmor denne uka. Hun hadde tenkt å jobbe i Oslo noen år før hun vendte hjem, men etter dialog med Helse Møre og Romsdal ombestemte hun seg: – De gjorde en god jobb med rekrutteringa, sier Hestad, som starter på føden i Molde i høst. Her fra hennes nest siste vakt før avsluttet studium. I høyre hånd et tradisjonelt jordmorstetoskop, til å lytte på barnets hjerte.   Foto: PRIVAT

Å få lov å være med på et av livets kanskje største øyeblikk, det gir meg en veldig ydmyk følelse.

Silje Hestad
Nyheter

Silje Hestad fra Molde blir ferdig utdanna jordmor denne uka, etter to år på masterstudiet i Tromsø. Hun har nå latt seg lokke til føden ved Sjukehuset Nordmøre og Romsdal, med arbeidssted i Molde fra oktober.