Else-May Norderhus (Ap) tilbakeviser påstandene fra Sve:

– Flertallet rår

– Påstandene fra Frank Sve om at det ikke blir penger til Møreaksen, uansett regjering, er bare tull. Når et flertall sier ja til prioriteringene i Nasjonal Transportplan, forplikter flertallet seg til å finne penger, sier Else-May Norderhus (Ap). 

TRYGG PÅ VEDTAK: – Når et flertall på Stortinget sier ja til et vegprosjekt, må man forholde seg til det. Det gjelder også når det skal bygges en bedre E39 og Møreaksen, sier stortingsrepresentant Else-May Botten (Ap).  Foto: Lise Åserud, NTB

Nyheter

Else-May Norderhus har lengst erfaring på Stortinget av samtlige dagens representanter fra Møre og Romsdal. Ap-politikeren følger ikke resonnementet til Fremskrittspartiets stortingskandidat Frank Sve når det gjelder Møreaksen. Sve hevder at uansett hvilken regjering som skal styre landet etter valget i september, vil ikke regjeringen få flertall for å finne penger til å bygge E39 og Møreaksen.