Alle elsker trivselshavna i Midsund sentrum

Midsund Marina er misunnelsesverdig strøken. Båtfolket elsker å dukke opp her, og de blir gjerne lenger enn planlagt. I fjor ble det satt rekord med 1200 gjestedøgn.

Hjertelig velkommen til Midsund: Helene fra Dale i Sunnfjord, eid av ekteparet Dag og Åse Haugen, ønskes hjertelig velkommen til Midsund Marina av Jarle Sanden, formann i båtlaget.  Foto: EIRIK HEEN

Nyheter

Vi befinner oss på Moldes beste vestkant. Her har vi vært på reportasjeturer en rekke ganger de siste årene, og mang en gang har vi møtt båtturister på veg opp Midsundtrappene, som skryter uhemmet av båtmiljøet og gjestehavna i bygda. Det har vært mye snakk om at man blir tatt imot på en veldig personlig og unik måte. Her er det alltid lokale båtforeningsmedlemmer til stede som ønsker hjertelig velkommen – og forteller de nyankomne alt fra A til Å om Otrøya og Midøyas mange oppdagelsesmål.