[TETT PÅ]

Mot i Brøste

Daglig leder Solveig Brøste Sletta (64) liker å gå i bratta, både metaforisk og fysisk. Med næringsprisen til Nordveggen har hun nådd en ny topp. I juni deles prisen ut - med gjester!

BRUKER NATUREN: Solveig Brøste Sletta liker å bevege seg i naturen: – Ja. Jeg er glad i lange fjellturer og randonee, og prøver å kapre et nytt fjell hvert år. Jeg går gjerne med oteren langs vatnet. Det er rene psykologitimen. Men jeg liker også å se på naturen mens jeg slapper av, jeg MÅ ikke bevege meg i den. 

Nyheter

Realiseringen av innovasjonssenteret Utrøna. Et sterkt næringsfellesskap. Rampestreken og Romsdalstrappa. Rauma kommunes næringspris for 2020 til Nordveggen. Disse havner alle på Solveig Brøste Slettas toppliste når hun oppsummerer noe av det hun er mest fornøyd med etter tretten år som vekselvis prosjektleder og daglig leder i utviklingsselskapet. Det er et halvår siden det ble kjent at Næringsprisen gikk til Nordveggen, men først 15. juni skal den deles ut.