– Vi blir ikke lenger sett på som sidrumpa

– Sp står for en politikk som vil fremme vekst og velferd i hele landet. Når vi har en regjering som virkelig truer dette, så blir det veldig tydelig for folk, sier Jenny Klinge (Sp).

STØRST I FYLKET: Førstekandidat Jenny Klinge kan smile over at Senterpartiet på siste meningsmåling er størst i fylket.   Foto: NTB

Nyheter

- Såpass! Det er jo kjempeartig. Men du vet, jeg går jo bare og venter på at vi skal gå ned. Det er pessimisten i meg, sier stortingsrepresentant og partiets førstekandidat i Møre og Romsdal, Jenny Klinge når hun får vite at Senterpartiet på en fersk meningsmåling er størst i fylket. Målingen er gjort for Romsdals Budstikke, Sunnmørsposten og Tidens krav, og på målingen får Senterpartiet 21,3 prosent (en tilbakegang fra 24 i februar) - mens Ap er nest størst med 19,8. Høyre, som var største parti på sist måling for de tre avisene er nå nede på 19,5. Fjerde størst er Frp på 15,4.