Stor begeistring blant gondolreisende:

– For et rundskue fra toppen!

– Selve gondolturen er én ting, men det som gjør Romsdalsgondolen unik er det fantastiske 360 graders rundskue du får på toppen, med utsyn mot Kongen, Isfjordsfjella og Måndalsfjella. For et rundskue! sier Oddbjørn Vassli etter å ha hatt gondolopplevelsen.

Skålte for gondolen: Sentrale personer i Rauma skålte i lettbrus på toppen av fjellstasjonen fredag for å feire åpningen av Romsdalsgondolen. Fra venstre tidligere ordfører Lars Olav Hustad, dagens ordfører Yvonne Wold, tidligere daglig leder Oddbjørn Vassli og nåværende daglig leder i gondolselskapet, Pål Ragnar Amundsen.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

ÅNDALSNES: Oddbjørn Vassli var blant pådriverne for å få bygget gondolbanen på Åndalsnes. Etter at han sluttet som rådmann i Rauma, ble han engasjert som daglig leder for selskapet Romsdalsgondolen AS fram til Pål Ragnar Amundsen ble ansatt som daglig leder i fjor vår. Fredag fikk Vassli oppleve gondolen.