Nå blir ferjereisene billigere

Bilistene kan se fram til lavere billettpriser på ferjene fra 1. juli. - Vi vil følge staten med å sette ned ferjetakstene 10 prosent, sier lederen i samferdselsutvalget Kristin Sørheim (Sp). 

Her blir det billigere: Fra 1. juli blir ferjebilletten for personbil på ferja Sekken-Molde 20 kroner billigere, hvis man betaler full pris. Med autopassavtale som gir 50 prosent rabatt, går billettprisen ned fra 104 kroner i dag til 94 kroner. - Vi vil fortsette å jobbe for at det skal være gratis å bruke ferjene på de små sambandene, sier fylkespolitiker Kristin Sørheim.  Foto: Agnar Gjendem

Nyheter

MOLDE: Nedtrappingen av billettprisene på ferjene starter om en drøy måned. Fra 1. juli setter staten ned takstene med 10 prosent på riksvegsamband som Molde-Vestnes og Halsa-Kanestrøm. Fylkeskommunen følger samme oppskrifta.