Vil krympe ventetider med fellesmottak for sjukehusa

1. juni starter Helse Møre og Romsdal et felles henvisningsmottak for sjukehusa i fylket. Viktig mål er å tilby pasienter behandling der ventetida er kortest.

Styreleder Ingve Theodorsen (t.v.) berømmet helseforetaket for en gledelig nedgang i ventetider. Administrerende direktør Øyvind Bakke kom onsdag med nyheten om en etablering som skal krympe ventetidene ytterligere. Bildet er tatt tidligere.   Foto: Helse Møre og Romsdal

Nyheter

Ventetidene krymper for mange pasientgrupper i fylket, noe som ble rost av styret på styremøtet i Helse Møre og Romsdal onsdag. Ventetidene har gått markant ned for flere pasientgrupper og ligger for noen av disse lavere enn det nasjonale målkravet. Trenden for en del andre foretak er at ventetidene har økt under pandemien.