– Vi kan ikke vente på at det skjer en ulykke

I flere år har innbyggerne på Male etterspurt sikkerhetstiltak på vegen gjennom bygda uten at det skjer noe. Vegen er del av Nasjonal turistveg. – Jeg er ikke negativ til å dra turister, men da må noen følge opp ansvaret, sier Kjell J. Berget.

Frykter for sikkerheten: Kjell Johan Berget (f.v.), Ingvild Alvilde Berget Ukkelberg (9), Hanne Sandblåst Gjerde og Andre Sandblåst Gjerde (9) ønsker bedre trafikksikkerhet gjennom Male. I 2018 foreslo Statens vegvesen en forlengelse av 60-sona, men det har ikke skjedd noe ennå. Vegen er smal og 60-sona er kort.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

– Vi føler utrygghet for ungene våre. Nå er det på tide at noen følger opp ansvaret med trafikksikkerheten gjennom Male, sier leder Kjell Johan Berget i Male bygdahus, som fungerer som velforening i bygda med rundt 90 innbyggere ytterst i Hustadvika.