Engangsstønaden skrotes, nå vil KrF gi alle mødre og partneren rett til fødselspermisjon

– Full lønn i ni måneder

– Endelig skal det bli slutt på å ha et A-lag og et B-lag blant foreldrene. Vi vil at alle mødre og partneren deres skal ha rett til permisjon etter førselen, sier Victoria Smenes etter at KrF-landsmøtet sa seg enig i forslaget.

LIK RETT TIL ALLE FORELDRE: – Dagens ordning er urettferdig for kvinner som ikke har opparbeidet seg rett til permisjon med lønn etter fødselen og urettferdig for partneren. Vi vil gi alle foreldre lik rett til permisjon med lønn, sier KrFs Victoria Smenes )t.v.). Her sammen med Harry Valderhaug (1. kandidat i Møre og Romsdal) og Randi Walderhaug Frisvoll (2. kandidat og fylkesleder).  Foto: Privat

Nyheter

Engangsstønaden som alle nybakte mødre får, skal skrotes. I stedet vil Kristelig Folkeparti at alle mødre og partnerne deres skal ha rett til fødselspermisjon. I dag er det flere kvinner som ikke har opparbeidet seg rettighet til permisjon etter førselen.