Naboer til Frænahallen reagerer på trafikkløsning:

– Det er galskap. Hva tenker de på?

I fjor fikk naboene beskjed om at innkjøringa til inngang vest på Frænahallen var sperret. I år er det satt i gang arbeid med en droppsone på området. Det får naboene til å reagere. – Skal de lede trafikken gjennom nabolaget?

Har vært flere nestenulykker: Ronny Aas (f.v.), Inger Elene Morsund og Petter Tøsse mener kommunen gjør et stort feilgrep når de lager droppsone på vestsida av Frænahallen. De viser til at veien opp dit er smal, og at droppsona vil føre til økt trafikk. Det har vært flere nestenulykker på denne veien, sier Morsund.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

– Jeg bor rett nedi bakken her, og ser galskapen daglig. Jeg kan ikke fatte og begripe at kommunen skal lage droppsone på vestsida av Frænahallen. Vegen opp er smal, og blir speilblank om vinteren. Folk er bekymra for å la ungene sine gå her, sier Ronny Aas.