Små glimt fra stor natur

Ida Alice Høyland (27) har nylig landa for godt i Rauma, med samboer, ny jobb - og kamera i tursekken. Neste uke holder mikroinfluenseren gratis foredrag om mulighetene som kan ligge i influensermarkedsføring for gründere.

I august begynner Ida Alice Høyland i ny jobb hos Partnerplast på Åndalsnes, men fortsetter som mikroinfluenser på fritida - så lenge det er en lystbetont hobby. På digital gründerfrokost den 30. april, i regi av Protomore, skal hun lære bort litt om hvordan bedrifter kan komme i gang med denne typen markedsføring.   Foto: Ragnhild Bakke

Nyheter

«Sååå takknemlig for å ha dette rundt dørene igjen...» skrev @idahoyl eller Ida Alice Høyland under et bilde hun delte i mars med sine bortimot 5600 følgere på bildedelingstjenesten Instagram. For nylig flytta hun til Rauma for andre gang. Sist gang, sommeren 2018 kom hun, fri og frank og nyutdanna med en master i endringsledelse for å jobbe i utviklingsselskapet Nordveggen.