– Helt fantastisk, det er som en drøm!

iPakk startet som ungdomsbedrift, fikk prisdryss i Ungt Entreprenørskap og har deltatt i Næringsteft. Denne uka ble de unge gründerne overrasket med talentstipend på 40.000 kroner.

Bærekraft: Daglig leder Amanda Hvattum (18, f.v.), økonomiansvarlig Sara Sandhaug (19) og markedsførings- og salgsansvarlig Astrid Ødegaard Beinset (18) er elever ved Innovasjon og ledelse på Romsdal vgs. De fikk denne uka 40.000 kroner i stipend fra Sparebank1 SMN for produktet iPakk, som skal erstatte plastfolien ved transport av varer.   Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

De ante at noe var i gjære, de tre iPakk-gründerne, da de sjekket kontoen mandag denne uka og fant et nyinnsatt beløp på 13.333 kroner. Og når NRK i tillegg skulle snakke med dem om den miljøvennlige emballasjeløsningen de har utviklet, var det noen brikker som falt på plass.