Fastlegekrisen har kommet til Molde:

Søker fem fastleger, prøver nytt grep: – Bekymringsverdig situasjon

– Situasjonen er bekymringsverdig når vi skal rekruttere fem nye fastleger, samtidig som vi vet at vi har hatt to lister utlyst i lengre tid uten at vi har fått kvalifiserte søkere, sier kommuneoverlegen i Molde. Nå tar kommunen et nytt grep for å lykkes.

TAR GREP - LYSER UT ALIS: ALIS står for Allmennlege i spesialisering. Nå lyser Molde ut slike stillinger for å få flere til å søke. – ALIS innebærer at kommunen får et større ansvar for å legge til rette for spesialiseringsløpet til den enkelte fastlegen, sier kommuneoverlege Cato Innerdal.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

I mars skrev Rbnett om to fastlegehjemler i Molde som for tredje gang ble utlyst uten å få kvalifiserte søkere.