Stor etterspørsel etter ny el-SUV fra Mercedes, kø for prøvekjøring

Mercedes går elektrisk

Mandag denne uka ble en ny kompakt elektrisk SUV, Mercedes EQA 250, lansert hos Bertel O Steen i Årødalen. – Jeg har aldri tidligere opplevd slik interesse for en ny modell og har allerede bestilt inn ti biler, sier salgssjef Geir Gribbestad.

Siste nytt fra Mercedes: Denne uka er det Norges-lansering av den nye elbilen EQA 250 fra Mercedes, mange står i kø for å prøvekjøre. 

Nyheter

Han forteller at rundt 50 personer har vært i kontakt for å bestille prøvekjøring, kundene er i alle aldersgrupper. Prøvekjøringen startet i går, de første kundene vil få bilen sin i slutten av denne måneden. Når vi spør om hva som gjør denne bilen så interessant, er svaret blant annet størrelse, pris, bakkeklaring og høgde. Den er også godt utstyrt med veldig komfortable seter og har god plass både foran og i baksetet.