Lanserer ny app: – Vi kan Stikke UT mer komplett enn noen gang

Stikk UT! lanserte tirsdag ny tur-app. De kaller det en milepæl.

SAMARBEIDSPARTNERE: Stikk UT! er glade over den nye tur-appen. Her ser du samarbeidspartnerne i utviklingen av appen: Liv Synnøve Hoel, Stikk UT! medarbeider (f.v.), Stine Strande, kommunikasjonsrådgiver for Tibe Molde AS, Ola Fremo, Eirik Sandøy Aa, teknologiarkitekt i Nivero AS, Patrick Gule, prosjektleder for Friluftsrådet, Marte Melbø, Stikk UT! ansvarlig i Friluftsrådet og Hans Bjarne Tennøy, styreleder i Friluftsrådet.  Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

– Det er med stor glede og tilfredshet at vi nå kan lansere den nye Stikk UT-appen. Vi har nådd en milepæl. Dette er noe vi har ønsket oss lenge. Vi kan nå Stikke UT mer komplett enn noen gang, sier daglig leder i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Ola Fremo.