Venter 200 biler i protest-konvoi

– Vi er ikke opptatt av hvem som bygger E136 i Romsdalen, men krever at utbedringen starter nå, sier regionleder Jan Ove Halsnøy i Norges lastebileierforbund. Søndag ventes mellom 100 og 200 kjøretøy til konvoien fra Åndalsnes til Bjorli for å markere kravet om E136.

Krever E136-utbedring nå: – Vi venter mellom 100 og 200 biler til å kjøre konvoi fra Åndalsnes til Bjorli søndag. Aksjonen har som mål å få et garantert tidspunkt for når anleggsarbeidene på E136 kommer i gang, sier Jan-Ove Halsnøy i Norges Lastebileierforbund.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

– Det vil være politisk sjølmord for politikerne å ikke høre på folket. Og folket krever at utbedringen av E136 gjennom Romsdalen og vestover mot Vestnes kommer i gang nå. Vi godtar ikke at denne vegen skubbes bakover i køen og at det ikke skjer noe, sier regionleder Jan Ove Halsnøy i Norges Lastebileierforbund region Vest.