Nye smittetilfeller i Hustadvika kommune

Tilfellene har ikke sammenheng med hverandre, opplyser Hustadvika kommune.
Nyheter

Hustadvika kommune melder at det lørdag 03.04.21 ble registrert to nye tilfeller av covid-19 smitte i Hustadvika kommune. Tilfellene har ingen sammenheng, og det jobbes med smittesporing.

Det ene tilfellet er smitte etter utenlandsreise og vedkommende testet seg umiddelbart ved hjemkomst og var allerede i karantene. Vedkommende er satt i isolasjon og nærpersoner er satt i smittekarantene. Etter forholdene har vedkommende lite symptom har god almenntilstand.


Fire nye smittetilfelle i Vestnes

Gjeld to fastbuande og to tilreisande personar.


Kommunen jobber fortsatt med smittesporing i forhold til det andre smittetilfelle, da smittekilde er ukjent. Vedkommende er satt i isolasjon og nødvendige nærkontakt i smittekarantene. Kommuneoverlegen har vært i kontakt med den smittede, som etter forholdene har det bra.

- Det vil bli gjennomført nødvendig testing av aktuelle nærpersoner i dag for begge tilfellene, opplyser kommunen.